Kesla

Article

Markkinajohtajat yhteen - Valtra ja Kesla aloittavat yhteistyön

12.01.2016 News

Globaalisti johtava traktoreiden metsävarusteiden valmistaja Kesla Oyj ja traktoreiden Skandinavian markkinajohtaja Valtra ovat sopineet yhteistyöstä. Valtran kotimaan myynnistä vastaava AGCO Suomi Oy aloittaa Keslan traktorivarusteet- tuotesegmentin edustajana Suomessa 16.01.2016 alkaen.

”Tämä on merkittävä uudistus metsäpuolen tuotevalikoimassamme – markkinajohtajat ovat nyt saman katon alla myös tässä segmentissä”, toteaa AGCO Suomen myyntijohtaja Matti Kallio. ”Keslan tuotteista edustukseen tulee koko traktorivarusteet-tuoteperhe – aina metsäperävaunuista hakkureihin, isäntälinjan tuotteista aina järeisiin urakoitsijatuotteisiin. Tuotevalikoimat täydentävät toisiaan hienosti. Tuotteet tulevat myyntiin kaikkiin Valtran myynti ja varaosapisteisiin. Asiakaspalveluverkostomme on maan kattavin ja se tukee vaativienpienkin maa- ja metsätalousasiakkaiden ja koneyrittäjien tarpeita”, jatkaa Kallio. ”Metsäsektorilla useimmissa tapauksissa Valtran perässä on jo aikaisemminkin ollut Keslan perävaunu – nyt asiakkaita pystytään palvelemaan yhteisestä näkökulmasta. Asiakkaat saavat samasta talosta koko kokonaisuuden, jolloin on helppo varmistaa tuotteiden saumaton yhteensopivuus.”

 

”Valtra on osa kansainvälistä AGCO- konsernia. AGCO:n ja International GmbH:n ja Keslan välille laadittu sopimus mahdollistaa yhteistyön laajentamisen myös muille markkina-alueille. Valtran Unlimited varustelutoiminta on ollut vahvassa kasvussa ja metsävarustelu on tärkeä osa tätä toimintaa. Näemme yhteistyössä vahvan kansainvälisen yhteistyön mahdollisuudet – meillä on jo nykyisin useita yhteisiä jälleenmyyjiä eri puolilla maailmaa ja uusia markkinoita on avattu koko ajan”, kertoo Valtran Markkinointijohtaja Mikko Lehikoinen. ”Yhteisiä projekteja on käynnissä Japanista aina Brasiliaan välisellä akselilla. Lisäksi uudistuneet tuoteperheet N4 ja T4 tuotteiden osalta tukevat vahvasti metsäsegmenttiä – on loogista että vahvistamme tarjontaamme myös lisälaitepuolella. Tässä yhdistyy kaksi tärkeää voimaa markkinoilla ja uskomme sen olevan eduksi Valtran ja Keslan asiakkaille. Tulevaisuudessa tulemme näkemään myös tuotekehityksellistä yhteistyötä”, korostaa Mikko Lehikoinen.

”Uskomme traktorin lisävarusteisiin liittyvän toimialan muuttuvan ja keskittyvän tulevaisuudessa vahvemmin vahvojen traktorimerkkien ympärille. Tähän kehitykseen liittyen kahden alansa johtavan toimijan liittoutuminen on luonteva askel Keslan strategiassa, ja AGCO ja Valtra ovat meille optimaalinen yhteistyökumppani”, Keslan myynti- ja markkinointijohtaja Mika Tahvanainen toteaa. ”Pitkän tähtäimen yhteisenä tavoitteenamme on kehittää metsävarusteiden ja metsävarusteltujen traktoreiden tuotteistusta tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin ja huollon sekä tietysti asiakkaan näkökulmista niin, että yhdessä pystymme tarjoamaan parhaat tuotteet ja palvelut kilpailukykyisesti kautta koko AGCO:n laajan toimipisteverkoston”, jatkaa Mika Tahvanainen.

 

Lisätietoja:

Kesla Oyj


Mika Tahvanainen
Markkinoinointijohtaja
040-535 6567  

Simo Saastamoinen
Toimitusjohtaja
040-560 9310