Kesla

Article

Keslalle runsaan 5 miljoonan euron tilaukset Venäjältä

28.09.2021 Investor releases

KESLA OYJ                         PÖRSSITIEDOTE         28.9.2021         KLO 14.00

Keslalle runsaan 5 miljoonan euron tilaukset Venäjältä

Kesla Oyj on saanut yhteensä noin 5,1 miljoonan euron tilaukset puutavara-autonostureista Venäjän jälleenmyyjältään kahden eri tarjouskilpailun voiton myötä. Tilausten taustalla vaikuttaa Venäjän metsäteollisuuden voimakas investointiaktiviteetti, joka lisää tulevaisuudessa puun kuljettamisen ja käsittelyn tarvetta.

Tilausten toimitukset ajoittuvat vuoden 2022 toiselle vuosipuoliskolle ja ne toimitetaan kahdelle eri loppukäyttäjälle. Merkittävä osa tilauksista kohdistuu uuteen 2209ST nosturimalliin, joka on erityisesti kehitetty Venäjän markkinoita varten.

Saatu tilaus ei vaikuta Kesla Oyj:n kuluvan tilikauden tulosnäkymään.

KESLA OYJ

Simo Saastamoinen

toimitusjohtaja

LISÄTIETOJA:

Toimitusjohtaja Simo Saastamoinen, 040 560 9310

JAKELU:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.kesla.com

Kesla on metsäteknologian ja materiaalikäsittelyn kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka tuottaa asiakkaan alustaan integroituvia, parasta käyttökokemusta tuottavia ja asiakkaan liiketoimintaa edistäviä laadukkaita materiaalinkäsittelyratkaisuja. Keslan liiketoiminta on keskittynyt kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat traktorivarusteet, puunkorjuulaitteet sekä auto- ja teollisuusnosturit. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 40 miljoonaa euroa. Konsernin viennin osuus liikevaihdosta oli 70 %. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella ja Ilomantsissa sekä myyntiyhtiö Appenweierissa, Saksassa. Keslan palveluksessa on noin 250 henkeä. Keslan A-osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. #yourlifetimematch.